Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (6.62 secunde)
Ion Iliescu spune ca propunerea sefului statului privind finantarea campaniilor "e de luat in seama" Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, afirma ca este "de luat in seama" propunerea sefului statului cu privire la finantarea campaniilor electorale, dar precizeaza ca trebuie vazut daca bugetul tarii poate suporta o asemenea "povara".
Iliescu recunoaste public ca americanii l-au sustinut in 1990.
Miercuri, 4 mai 2011, orele 13:30, la sediul Senatului - Sala Constantin Stere, domnul Ion ILIESCU, fost Presedinte al Romaniei, presedinte de onoare al PSD va sustine o PREZENTARE DE CARTE. ... Ion Iliescu ; ... Autor Lester Brown - prefata Ion Iliescu ; ... Cuvant inainte, Ion Iliescu.
"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".
Ion Iliescu: Basescu are o mentalitatea a la Ceausescu Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a comentat declaratia actualului presedinte, care, in cadrul unui interviu televizat sustinea ca "in stat exista trei puteri, executiva, legislativa si judecatoreasca.
Ion Iliescu pentru Gandul:
Ion Iliescu:
Ion Iliescu migratiile de la PDL la USL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu crede ca este vorba despre o migratie a membrilor democrat-liberali la USL, ci doar "situatii individuale de personalitati", dar a comentat situatia sustinand ca "tentatia fripturistilor e totodeauna la ordinea zilei".
AGERPRES - Ion Iliescu:
Presedintele Klaus Iohannis si fostul presedinte Ion Iliescu au transmis mesaje asemanatoare de Anul Nou. Astfel, in mesajul postat pe blogul sau, in ziua de sambata, 31 Decembrie 2016, intitulat LA MULTI ANI !, Ion Iliescu afirma urmatoare:
Ion Iliescu a publicat un text pe blog, intitulat: ... In virtutea dreptului la replica, Ion Iliescu cere televiziunilor care au generat si raspandit stirea falsa sa faca precizarile cuvenite. ... Iata textul integral publicat de Ion Iliescu pe blogul sau: ... Ion Iliescu
Ion Iliescu anunta pe blog ca Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, va participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.
Ion Iliescu explica ce PERICOL ne paste Rusii au ocupat deja puncte strategice in estul Ucrainei, iar presedintele Petro Porosenko a declarat, ieri, ca Rusia a invadat tara.
Ion Iliescu, pentru viitori politicieni de stanga: Bazati-va pe experienta acumulata in trecut Fostul presedinte, Ion Iliescu, prezent sambata la Oltenita, unde si-a lansat cartea DESTINUL UNUI OM DE STANGA.
Pentru multi nu mai exista nici un dubiu legat de faptul ca Ion Iliescu va deveni lider al PSD, aceasta reprezentind singura pozitie din partid care nu va intra in competitie, fiind de pe acum ca si adjudecata.
Astfel, s-a vorbit insistent ca intr-un interviu acordat Mediafax, Ion Iliescu sustine introducerea unor propuneri restrictive de vechime pentru candidaturile la functiile de conducere care ar putea echivala cu eliminarea din cursa a unor oameni promovati la virful partidului de Adrian Nastase.
Starnit rau de posibilitatea raspandirii a doua milioane de materiale nefavorabile pana si pe coclaurile unde TVR si radioul lui Seuleanu trambiteaza zilnic doar stiri triumfaliste despre Nastase, Iliescu guvernul PSD et comp., partidul de guvernamant a facut si socoteala finantarii de care beneficiaza proiectul CPC, ajungand la concluzia ca suma de aproximativ 50.000 de dolari pusa la dispozitie este insuficienta pentru producerea si distribuirea celor doua milioane de fluturasi inoportuni.
Din scena finala nu putea lipsi primadona campaniei din acest an - Ion Iliescu, actorul cu dublu rol.
Este stiut faptul ca Ion Iliescu nu s-a impacat cu ideea de a evolua in esalonul secund al politicii. Asa ca, odata depasit socul provocat de infrangerea suferita in fata "Prostanacului" de Geoana, Iliescu a inceput sa faca ce stia el mai bine.
Senatorii nu au inchis sedinta de plen de ieri inainte de a-i ura liderului grupului PSD, Ion Iliescu, "La multi ani!" cu ocazia zilei sale de nastere, pe care o sarbatoreste astazi.
google-analytics.com